Francine Meijerink

Het traject heeft mij tot nu veel gebracht allereerst natuurlijk inzicht in jezelf. Mijn in de loop van jaren opgebouwde angsten en denkbeelden over mijzelf, heb ik omgebogen naar iets positiefs en zet ik nu in als mijn kracht. Ik kan weer trots zijn op mijzelf. Maar ook dat ik tot de conclusie ben gekomen dat mijn beroep, mijn eigen bedrijf mij meer negatieve energie gaf dan positieve energie. Mijn vak – gerechtsdeurwaarder – was toch altijd mijn passie? Tot dit inzicht komen was vooral emotioneel zwaar. 
Nu in 2023 het roer om, zonder ik vertrek. Ik ga mijn hart volgen en doen wat nu bij mij past en met name wat mij weer (positieve) energie geeft. 
Als kapitein van je eigen schip c.q. leven, moet je zo’n traject zelf doen. Maar het is ontzettend fijn om Jessica – en in mijn geval – een aantal lieve mensen – als navigator naast je hebben te staan.
Jessica als coach kan ik iedereen aanbevelen. Ze is eerlijk, houd je een spiegel voor, maar luistert vooral. Ze laat je zelf keuzes maken, dat moet ook want dan komen ze vanuit je hart. 

Ik ben er nog niet, maar al een heel eind in de goede richting van Francine 3.0.