Hoe zou jij je voelen als je precies die baan binnenhaalt die jij wilt en je thuis, op je werk, in je leven op de juiste plek zou weten?

Buiten winnen is binnen beginnen

FIRE&FORCE JAAR TRAJECT “BASIC”

 1. Een inspirerende en entertainende online powertraining, met 12 workshops met podcasts, video´s en meer. Elke maand ontvang je 1 workshop. Je tijdsbesteding is anderhalf uur per week. Een boeiende ontdekkingsreis naar jezelf. Lees meer over de training.
 2. Maandelijkse exclusieve coaching van een uur, 1 op 1 met mij, in totaal twaalf.
 3. Een uitzonderlijke extra mindfulness workshop met online yogalessen, geleide meditaties, visualisaties en lesmateriaal om je bewust te leren ontspannen en bewust te leren ademen. Facultatief en versterkend.
 4. Een exclusief all-in verblijf van een week op mijn landgoed in Spanje.

Dit jaartraject is een uniek onorthodox programma, speciaal op jouw persoonlijkheid en doelen toegesneden, waarin ik kies veel tijd te investeren in jou.
Jij staat een jaar lang op mijn agenda.

Ik verwacht een commitment van jou om anderhalf uur per week aan jezelf te werken. Ook verwacht ik dat je bewust de opgedane inzichten toepast in je dagelijks leven. Weten en niet doen is immers hetzelfde als niet weten.

Je krijgt voor deze investering in jezelf een transformatie naar een blije, zelfbewuste vrouw terug.

Een vrouw die zichzelf met alles erop en eraan omarmt, liefheeft en respecteert. Die geen problemen meer ziet, maar uitdagingen en die het leven een feest vindt en het glazen plafond een lachertje…

En die precies die baan en dat leven heeft dat bij haar past, met impact en grote voldoening.

Prijzen? Daarvoor moet ik je ontmoeten en je behoeften en verlangens kennen. Dus vraag een gesprek bij interesse.

Waarom trekken we een jaar uit voor onze samenwerking?

 1. Voor een echte transformatie en succes heb je een jaar nodig. Het is essentieel dat je zonder stress en tijdsdruk je nieuwe inzichten kunt verwerken en in de praktijk gaat toepassen. Zodat je een blijvende transformatie bereikt.
 2. Zo blijft het beroep op je tijd voor jou als drukbezette vrouw beperkt tot anderhalf uur per week. Dat is te behappen.

FIRE&FORCE JAARTRAJECT “PREMIUM  OFFER”

In overleg en tegen bijbetaling van een forfait is het mogelijk om tussen de maandelijkse coachings in, extra contacten met mij te hebben via email, bellen, whatsapp enzovoort. Dan kun je bespreken wat er op je hart ligt, waar je die dag tegenaan bent gelopen, inzichten uit de workshops delen en uitdagingen op je werk of thuis.

Er geldt een maximum van 100 extra contacten per jaar. Ook de weekenden. Alleen niet tussen 2300 en 0700:) Lekker toch. ..

In het kort: als je daar behoefte aan hebt, om welke reden dan ook, ben ik er voor je als sparring partner, beschermende schouder, feedback en meelevende luisteraar.

 

FIRE&FORCE JAARTRAJECT “DREAM COMES TRUE OFFER”

Ja, dit is helemaal te gek! Heb je altijd gedroomd een stek in de zon te hebben, waar je je kunt terugtrekken en de dagelijkse beslommeringen even vergeten?

Geen 2e huis, waar je altijd moet zorgen dat alles in orde is, maar een warm gespreid bedje waar je terecht kunt.

Waar je een paar dagen ongestoord kunt werken aan een project of je batterijen opladen in de zon.

Nou, dat krijg je met dit DREAM COME TRUE OFFER! Met dit speciale aanbod geef jezelf een heerlijke vakantie en retraite plek gedurende het hele jaar van jouw traject.

Het “dream come true offer” komt bovenop je ene week in Spanje uit het basis traject. Je hoeft je komst maar even van te voren aan te kondigen en je bent altijd welkom!

Je bent dan de enige gast, je mag af en toe op stap met een auto, kunt yogales, meditatie, 1 op 1 coachings en massages boeken. Of mij helemaal niet zien en je alleen wanen op het uitgestrekte landgoed. Precies zoals je wilt.

Je hebt je eigen vaste kamer, badkamer en keuken en kunt van alle faciliteiten zoals zwembad en sauna gebruik maken.
Restaurantjes te over op loopafstand.
En ik neem je ook een keer lekker mee uit eten.

Ja Jessica, laten we samen even overleggen! Vrijblijvend en zonder kosten.

Waar kun je op rekenen?

 1. Helderheid: ik help je kristalhelder te krijgen wat je werkelijke doelen en verlangens zijn.
 2. Focus: ik zorg ervoor dat je je niet laat afleiden en continu je hogere doel voor ogen houdt.
 3. Mindset: ik train je om de winnende mindset te ontwikkelen, met vertrouwen in je je eigen kunnen en vertrouwen in je hogere doel.
 4. Verantwoording: ik roep je continu tot de orde als je afdwaalt. Ook als je dat niet prettig vindt.
 5. Feedback. ik ben je eerlijke spiegel die je confronteert met de gevolgen van je keuzes en je steeds wijst op jouw groei potentie.
 6. Tempo:  ik help je, door mijn lange ervaring in politiek en bedrijfsleven en mijn expertise als mindshift mentor en POWER coach, de valkuilen te vermijden en sneller de verlangde resultaten te bereiken.
 7. Steun: samen durf je meer dan alleen. Ik help je overeind te blijven/komen als je even onzeker bent. Ik ben er voor je.
 8. Stress vermindering: mijn beproefde technieken helpen je om stress te vermijden of te verminderen en problemen op te lossen. Ik leer je Dru yoga, meditatie, bewuste ademhaling en bewuste ontspanning.
 9. Succes: ik help je visie en focus te ontwikkelen, structuur, goede keuzes en gewenste actie. Net zolang tot succes onvermijdelijk is.

Samen zorgen we dat het kwartje valt, dat miljoenen waard is

Ik ben enthousiast en wil met je overleggen

Workshops

In totaal bevat de online training 12 workshops van elk 12 lessen met video´s, podcasts, opdrachten en meer. Elke maand ontvang je, na de maandelijkse coaching, een nieuwe workshop. 

Je tijdsbesteding is anderhalf uur per week. Wanneer je wilt en waar je wilt. Tijd voor vakanties is ingecalculeerd in het tijdschema.

Deze training, gecombineerd met de coachings heeft voor de 1000+ deelnemers  geleid tot een transformatie tot een blij en vrij mens, met de baan en het leven dat haar gelukkig maakt.

Workshop 1

Over je energie, je valkuilen en je hoop

Je gaat ont- dekken hoe verschrikkelijk veel last je hebt van dat altijd maar oordelen, vooral over jezelf. Wie is jouw “taxichauffeur” en wie is jouw “passagier”?
Je doet ontdekkingen over energie en beseft waarvan je uitgeput en moe wordt.

Workshop 2

Over 'slapen', ruis en wakker worden

Je wordt je ervan bewust hoe vaak je op de automatische piloot leeft, als een marionet die alle kanten op wordt getrokken.
Je ontdekt dat je ook anders kunt kiezen. Daarvoor moet je je wel eerst bewust worden van wat je in je hoofd uitspookt.

Workshop 3

Over emoties, de taxichauffeur en de passagier

Je kijkt bewust naar je emoties en naar de etiketten die je er op plakt. Je bekijkt jouw strategieën om er mee te dealen. Je ziet de vaak akelige gevolgen daarvan. Je ontdekt nieuwe, constructieve, manieren om met je emoties om te gaan in een 9 stappenplan.

Workshop 4

Over pijn en je toneelstuk

Hoe kun je je fysieke en emotionele pijn dragelijk maken? Wil je de hoop op een beter verleden opgeven? En bevalt het toneelstuk van je leven je? Wil je uit de gevangenis van je verhaal stappen?

Workshop 5

Over relaties en afhankelijkheid

Emoties worden vooral getriggerd in relaties. Heb jij oude wonden waar andere mensen, bewust en onbewust, zout in strooien. Ben jij emotioneel afhankelijk van anderen en hoe voelt dat? Je  leert bewuste ademhaling en bewuste ontspanning.

Workshop 6

Over liefde, ruilhandel, schaamte en licht

Je ontdekt het verschil tussen liefde en ruilhandel. Wat is je grootste angst en waar halen we die onware ideeën over onszelf vandaan? Je gaat jezelf en anderen vergeven en werpt de ballast van grieven, oordelen en kritiek van je af.

Workshop 7

Over verbondenheid en de bal van licht

Wat is de belangrijkste beslissing die je over jezelf kunt nemen? Wat is de sleutel om je (onbewuste) schaamte over jezelf te kunnen loslaten? De wereld is niet langer je vijand. Je kiest haar vriend te zijn.

Workshop 8

Over Dharma, je geloofssysteem en zelfbeeld

Je bent de schepper van je eigen leven. Jij beslist welke bron je kiest voor je denken, voelen en handelen: angst of liefde. Wat er gebeurt heb je vaak niet in de hand. Je kunt wel kiezen hoe je ermee omgaat.

Workshop 9

Over je hartkracht

Je hartkracht ontwikkelen is het beste wat je voor jezelf en de wereld kunt doen. Hoe stimuleer je je hartkracht en zet je je antennes op iets hogers dan jezelf? Je braakliggende power en wijsheid komt vrij. Met positieve gevolgen voor werk en privé.

Workshop 10

Over de gedachten laag

Je maakt je wereld met je gedachten. Bevalt je wereld je? Is het tijd voor een grote schoonmaak? Je bent nu klaar voor de grote MINDSHIFT. Je bevrijdt je van de breinblubber. Nu kun je onbelemmerd je hoge IQ gebruiken.

Workshop 11

Over het trainen van je geest

Met speciale technieken gaan we je wilde hond, je brein, trainen. Net zoals je met je spieren doet. Het belangrijkste is dat we eindelijk het nare deel uit het verleden gaan loslaten en de vorm relativeren. Eindelijk heb je dat felbegeerde rustige hoofd.

Workshop 12

Van kennis in je hoofd, naar weten in je hart

We ontdekken hoe je het goede gevoel en de kennis van deze workshops kunt vast houden. Je stopt met zeulen en leert vriendjes te blijven met jezelf en het Nu. Je maakt een contract met jezelf.