Hoe zou jij je voelen als je precies die baan hebt die jij wilt en je thuis, op je werk, in je leven op de juiste plek zou weten?

Buiten winnen is binnen beginnen

FIRE&FORCE JAAR TRAJECT 

Het is een spannend avontuur dat je een blijvende transformatie oplevert. 

Fire &Force bestaat uit 5 peilers:

1. Kick off sessie, niet tijdsgebonden. We gaan door zolang het nodig is. ZODAT je precies helder krijgt welke transformatie je wilt, welke pijnpunten je wilt aanpakken en welke resultaten je wilt behalen.

2. Twaalf persoonlijke maandelijkse 1 op 1 coachings van een uur ZODAT je elke maand alles op tafel kunt leggen waar je tegenaan loopt. We bespreken ook de lessen die ik je, volgens jouw behoefte, heb opgegeven te doen uit de Online Academy. 

Ik ben geen coach die symptomen bestrijdt, maar ik bied jou een blijvende transformatie. Verwacht dus geen zachte, meegaande coach.

3.Tussentijds contact per mail of whatsapp ZODAT je tussen de maandelijkse coachings in, naar behoefte, extra contacten met mij kunt hebben via email of whatsapp., Dan kun je urgente problemen bespreken die op je hart liggen, zaken die je niet lekker zitten en waar je die dag tegenaan bent gelopen en inzichten en uitdagingen op je werk of thuis delen. Alleen niet in de weekenden, tenzij je “ in hoge nood zit”. En ook niet tussen 2300 en 0700:) 

In het kort: als je daar behoefte aan hebt, om welke reden dan ook, ben ik er voor je als sparring partner, beschermende schouder, feedback en meelevende luisteraar.

4.Toegang  tot de Online Academy  met X korte videos, werkbladen en podcasts ZODAT JE een praktische, humoristische en soms spirituele ONDERSTEUNING hebt waarin ik  mijn werkervaring, kennis, passie, hoofd en hart met jou deel. Je krijgt een vol jaar de beschikking over de Online Academy.

Afhankelijk van jouw behoeften beslissen we welke lessen voor jou op dat moment het belangrijkste zijn. Onderaan deze pagina kun je de inhoud bekijken.

5. Gedurende je traject bied ik je op een moment dat JIJ dat nodig hebt in je persoonlijke ontwikkeling  een retreat van  een week op mijn Spaanse landgoed aan. Deze retreat is  volledig verzorgd en vindt plaats in mijn prachtige Spaanse villa, samen met maximaal 7 andere deelnemers aan mijn jaartraject. Deze week is inclusief in de prijs. Het is een geweldige kans om deel uit te maken van een inspirerende groep en verder te groeien. Er is een privé -kok die 2x per dag prachtige verse maaltijden bereid, een zwembad, sauna en turkse stoomcabine en we maken excursies naar zee en bergen.

————

Na dit traject kom jij als herboren naar buiten.

Als dit jaartraject jou aanspreekt, is het belangrijk om meer informatie te krijgen over de specifieke inhoud van de training, mijn ervaring en aanpak, en eventuele succesverhalen van eerdere deelnemers. Op die manier kun jij een weloverwogen beslissing nemen of dit traject perfect bij jou past.

Dus laten we praten!

Ik wil graag vrijblijvend met je overleggen over het door jou aangeboden traject

Buiten winnen is binnen beginnen

This is a custom heading element.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LEES MEER

This is a custom heading element.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LEES MEER

This is a custom heading element.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LEES MEER

This is a custom heading element.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LEES MEER

Waarom trekken we een jaar uit voor onze samenwerking?

 1. Voor een echte transformatie en succes heb je een jaar nodig. Het is essentieel dat je zonder stress en tijdsdruk je nieuwe inzichten kunt verwerken en in de praktijk gaat toepassen. Zodat je een blijvende transformatie bereikt.
 2. Zo blijft het beroep op je tijd voor jou als drukbezette topmanager, directer of ondernemer beperkt.

————-

Je krijgt een jaar lang mijn commitment en een uniek onorthodox programma, speciaal op jouw persoonlijkheid en doelen toegesneden, waarin ik kies veel tijd te investeren in jou.
Jij staat een jaar lang op mijn agenda.


Of liever een mooie vakantie?

Je kunt ook kiezen voor een mooie vakantie of een aanbetaling voor een nieuwe auto.

Maar je wilt toch die doorbraak?
Als je doorgaat zoals je nu bezig bent, krijg je dezelfde resultaten als altijd.

Je krijgt voor deze investering in jezelf een  transformatie waar je niet alleen nu maar levenslang de vruchten van plukt.

Hoeveel is dat je waard?

Je wordt een mens die zichzelf met alles erop en eraan omarmt, liefheeft en respecteert. Die geen  problemen meer ziet, maar uitdagingen en die het  leven een feest vindt en het glazen plafond een  lachertje…

En die precies die baan en dat leven heeft dat bij  hem/haar  past, met impact en grote voldoening.

PS Als je boekt voor 1 november 2023 krijg je als bonus ook nog een extra mindfulness workshop met 12 online lessen en video´s die je mindfulness leren.

Voor 2023 zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.

 

GARANTIE?

Als je een jaar gemotiveerd gewerkt hebt, maar je nog niet het resultaat hebt behaald wat we afgesproken hadden, verleng ik je Online Academy met 6 maanden en geef ik je nog 1 of 2 een-op-een coachings extra!

 

Krijg ik een bonus?

Ja, bij boeking voor 1 januari 2024 krijg je een prachtige bonus:

Een extra module van 12 lessen met video´s met 3 yogalessen, geleide meditaties, lessen over bewust ademen, bewuste ontspanning en mindfulness.

Met deze tools  kun jij je de rest van je leven ontspannen wanneer je maar wilt!

————————————————————————————————————

Ja Jessica, laten we samen even overleggen! Vrijblijvend en zonder kosten.

Waar kun je op rekenen?

 1. Helderheid: ik help je kristalhelder te krijgen wat je werkelijke doelen en verlangens zijn.
 2. Focus: ik zorg ervoor dat je je niet laat afleiden en continu je hogere doel voor ogen houdt.
 3. Mindset: ik train je om de winnende mindset te ontwikkelen, met vertrouwen in je je eigen kunnen en vertrouwen in je hogere doel.
 4. Verantwoording: ik roep je continu tot de orde als je afdwaalt. Ook als je dat niet prettig vindt.
 5. Feedback. ik ben je eerlijke spiegel die je confronteert met de gevolgen van je keuzes en je steeds wijst op jouw groei potentie.
 6. Tempo:  ik help je, door mijn lange ervaring in politiek en bedrijfsleven en mijn expertise als mindshift mentor en POWER coach, de valkuilen te vermijden en sneller de verlangde resultaten te bereiken.
 7. Steun: samen durf je meer dan alleen. Ik help je overeind te blijven/komen als je even onzeker bent. Ik ben er voor je.
 8. Stress vermindering: mijn beproefde technieken helpen je om stress te vermijden of te verminderen en problemen op te lossen. Ik leer je Dru yoga, meditatie, bewuste ademhaling en bewuste ontspanning.
 9. Succes: ik help je visie en focus te ontwikkelen, structuur, goede keuzes en gewenste actie. Net zolang tot succes onvermijdelijk is.

Samen zorgen we dat het kwartje valt, dat miljoenen waard is

Ik ben enthousiast en wil met je overleggen

ONLINE ACADEMY

In totaal bevat de online academy 12 workshops van elk 12 lessen met video´s, podcasts, opdrachten en meer. Elke maand ontvang je, na de maandelijkse coaching, een nieuwe workshop. 

Je tijdsbesteding is anderhalf uur per week. Wanneer je wilt en waar je wilt. Tijd voor vakanties is ingecalculeerd in het tijdschema.

Deze online academy, gecombineerd met de coachings heeft voor de 1000+ deelnemers  geleid tot een transformatie tot een blij en vrij mens, met de baan en het leven dat hen gelukkig maakt.

Workshop 1

Over je energie, je valkuilen en je hoop

Je gaat ont- dekken hoe verschrikkelijk veel last je hebt van dat altijd maar oordelen, vooral over jezelf. Wie is jouw “taxichauffeur” en wie is jouw “passagier”?
Je doet ontdekkingen over energie en beseft waarvan je uitgeput en moe wordt.

Workshop 2

Over 'slapen', ruis en wakker worden

Je wordt je ervan bewust hoe vaak je op de automatische piloot leeft, als een marionet die alle kanten op wordt getrokken.
Je ontdekt dat je ook anders kunt kiezen. Daarvoor moet je je wel eerst bewust worden van wat je in je hoofd uitspookt.

Workshop 3

Over emoties, de taxichauffeur en de passagier

Je kijkt bewust naar je emoties en naar de etiketten die je er op plakt. Je bekijkt jouw strategieën om er mee te dealen. Je ziet de vaak akelige gevolgen daarvan. Je ontdekt nieuwe, constructieve, manieren om met je emoties om te gaan in een 9 stappenplan.

Workshop 4

Over pijn en je toneelstuk

Hoe kun je je fysieke en emotionele pijn dragelijk maken? Wil je de hoop op een beter verleden opgeven? En bevalt het toneelstuk van je leven je? Wil je uit de gevangenis van je verhaal stappen?

Workshop 5

Over relaties en afhankelijkheid

Emoties worden vooral getriggerd in relaties. Heb jij oude wonden waar andere mensen, bewust en onbewust, zout in strooien. Ben jij emotioneel afhankelijk van anderen en hoe voelt dat? Je  leert bewuste ademhaling en bewuste ontspanning.

Workshop 6

Over liefde, ruilhandel, schaamte en licht

Je ontdekt het verschil tussen liefde en ruilhandel. Wat is je grootste angst en waar halen we die onware ideeën over onszelf vandaan? Je gaat jezelf en anderen vergeven en werpt de ballast van grieven, oordelen en kritiek van je af.

Workshop 7

Over verbondenheid en de bal van licht

Wat is de belangrijkste beslissing die je over jezelf kunt nemen? Wat is de sleutel om je (onbewuste) schaamte over jezelf te kunnen loslaten? De wereld is niet langer je vijand. Je kiest haar vriend te zijn.

Workshop 8

Over Dharma, je geloofssysteem en zelfbeeld

Je bent de schepper van je eigen leven. Jij beslist welke bron je kiest voor je denken, voelen en handelen: angst of liefde. Wat er gebeurt heb je vaak niet in de hand. Je kunt wel kiezen hoe je ermee omgaat.

Workshop 9

Over je hartkracht

Je hartkracht ontwikkelen is het beste wat je voor jezelf en de wereld kunt doen. Hoe stimuleer je je hartkracht en zet je je antennes op iets hogers dan jezelf? Je braakliggende power en wijsheid komt vrij. Met positieve gevolgen voor werk en privé.

Workshop 10

Over de gedachten laag

Je maakt je wereld met je gedachten. Bevalt je wereld je? Is het tijd voor een grote schoonmaak? Je bent nu klaar voor de grote MINDSHIFT. Je bevrijdt je van de breinblubber. Nu kun je onbelemmerd je hoge IQ gebruiken.

Workshop 11

Over het trainen van je geest

Met speciale technieken gaan we je wilde hond, je brein, trainen. Net zoals je met je spieren doet. Het belangrijkste is dat we eindelijk het nare deel uit het verleden gaan loslaten en de vorm relativeren. Eindelijk heb je dat felbegeerde rustige hoofd.

Workshop 12

Van kennis in je hoofd, naar weten in je hart

We ontdekken hoe je het goede gevoel en de kennis van deze workshops kunt vast houden. Je stopt met zeulen en leert vriendjes te blijven met jezelf en het Nu. Je maakt een contract met jezelf.