Kom je naar de
Spaanse Costa Blanca?

Dit verblijf is exclusief voor jou als deelnemer aan mijn jaartraject Fire&Force

Een wereld van zon, zee, bergen, palmbomen en rust.

Een wereld van kracht en licht waar je vriendschappen voor het leven bouwt met de ongeveer zeven andere deelnemers die allemaal ook het programma en mijn coaching volgen.

Lees meer

Zin in?

Zin in een eenpersoonskamer met badkamer, yoga aan zee, excursies naar mijn eigen stukken wild land in de bergen of naar een mooi typisch Spaans stadje?

Zin in zwembad, sauna, Turks stoombad, Slender You massagetafels en Ayurvedische massages? Zin in extra 1 op 1 coaching met Jessica onder de palmbomen? Zin in groep coaching, yoga, meditatie, bewuste ademhaling en leren ontspannen?

Het kan allemaal, maar het hoeft niet. Je kunt ook kiezen te luieren bij het zwembad of in een hangmat in de enorme mediterrane tuin in de schaduw te liggen.

Zin in tweemaal per dag een zalige drie gangen maaltijd op het buitenterras? Onze privé kok Huib zorgt voor je!

Alles is gedurende de week inclusief, verblijf, logies maar ook de yogales, groep coaching, excursies, de sauna, het Turkse stoombad en de Slender You tafels. Dus geld heb je de hele week niet nodig. Alleen extra coaching en therapieën/massages worden van te voren geboekt en afgerekend. Je regelt zelf je reis en kunt gebruik maken van onze transfers.

Je vliegt naar Alicante airport.

10 redenen om naar
Spanje te komen.

 1. EEN UNIEK AANBOD. De combinatie van ontspanning, welness, excursies en werken aan jezelf op een zeer plezierige locatie in de zon vind je nergens anders. We beginnen de dag met mindfulness yoga en meditatie. Voor onze groep coaching wordt elke dag een paar uur uitgetrokken. Naar behoefte. Ik ben flexibel. En niks hoeft. Als je wilt luieren aan het zwembad of in de tuin is dat ook oké
 2. EEN COMPLETE WELLNESS VAKANTIE Heerlijke ontspanning in de sauna, het Turkse stoombad en het buiten zwembad. Ook is er rust en tijd voor jezelf in de overdekte patio met gezellige zitjes of de overdekte ruimte met de vier Slender You tafels. De enorme tuin van 8000 vierkante meter heeft vier terrassen met prachtige mimosa- en palmbomen, hangmat, zitjes en een boomhut. Je plukt er citroenen, grapefruits, sinaasappels, appels, avocado’s, amandelen, nisperos, pruimen en mandarijnen, afhankelijk van het seizoen. Onze locatie is in “de bewoonde wereld” maar geeft je door het vele groen het gevoel dat je ver weg buiten bent.
 3. De deelnemes aan het jaartrajcect kennen mij, JESSICA LARIVE, je gastvrouw, docent, powermentor en coach inmiddels online van de coaching en  training. Ik  verheug me er op je nu een week lang life te ontmoeten! De unieke combinatie van mijn werkervaring en jarenlange opleidingen tot coach en intensieve studie van een Cursus in Wonderen, de Bhagavad Gita en filosofen als Eckhardt Tolle hebben me voorbereid om jullie nieuwe dimensies te laten ontdekken. Samen met mijn team, Huib de kok, Lisa de manager, Raul de klusjes- en tuinman, Herman de chauffeur, Nandi de interieurverzorgster en Irene de masseuse leg ik jullie in de watten!
 4. KLEINSCHALIGHEID EN EXCLUSIVITEIT
  Het aantal gasten is bewust beperkt, zodat wij jou alle persoonlijke aandacht kunnen geven. Door de kleinschaligheid kunnen we flexibel zijn en met persoonlijke wensen rekening houden. Jouw wensen en behoeften zijn het belangrijkst en “niets moet”
 5. Je beschikt over EEN EIGEN KAMER(TJE) EN BADKAMER(TJE) met douche, wastafel en wc. Dus privacy en geen lange rijen met een handdoek en wc-rol onder je arm voor de gemeenschappelijke toiletten en wc´s. Elke kamer is op de begane grond in het groen. Verwacht geen luxe, wel een gezellig kamertje of kamer, alleen voor jou.
 6. HET KLIMAAT is hier aan de zonnige Costa Blanca volgens de Wereldgezondheidsorganisatie het zevende beste klimaat ter wereld. Dit gebied bestrijkt maar 30 km langs de kust en Alfaz del Pi zit er precies tussenin. Bijna overal wordt de kustlijn beschut door heuvels en hoge bergen. Dit leidt tot een uniek microklimaat en beperkt de regenval. De zon schijnt hier meer dan 320 dagen per jaar. De Costa Blanca staat daarnaast ook bekend om zijn vele zoutmeren- zout is een belangrijk exportproduct.
Dit heeft groot effect op het vochtigheidsniveau, zodat de lucht hier veel droger is dan in andere delen van Spanje en de EU.
 7. DE MAALTIJDEN worden tweemaal per dag vers bereid door onze professionele privé chef-kok Huib. Een week heerlijk vegetarisch eten, met een visje hier en daar. Met 40 jaar ervaring als chef-kok in de beste restaurants in Nederland en Spanje (zelfs voor de Koninklijke familie) kookt hij met variatie, kwaliteit en liefde. De mediterrane lunch, bestaande uit drie gangen is in Spanje de hoofdmaaltijd. Daarna heb je misschien zin in een Spaanse siësta.  s¨Avonds eten we een iets lichtere driegangen maaltijd. Brood is in Spanje niet meer dan een hapje erbij. Je ontbijt bereid je zelf in de gastenkeuken, waar alles voor je klaar staat in de goedgevulde koelkast.
 8. We houden ervan jullie te VERWENNEN. De hele dag staan er op de bar bij het zwembad, water, thee, fruit, noten, chocola en koekjes tot je beschikking. In de gastenkeuken kun je altijd tussendoor iets extra´s voor jezelf maken, een broodje, yoghurt of warme chocolademelk voor het slapen. Als iets op is vullen we het gewoon bij.
 9. We gaan op EXCURSIE naar een mooi strandje waar we ook yoga kunnen doen, naar een van mijn twee grote, verwilderde stukken land in de bergen en naar een schattig Spaans stadje als Altea of Guadelest. Laat je verrassen.
 10. ONZE MASSEUSE IRENE biedt een ruime keus aan therapieën. Ze werkte ook in het beroemde SHA-ressort waar Naomi Campbell en Madonna vaste gasten zijn. Je kunt kiezen uit  therapeutische ontspanningsmassage, diepe weefselmassage, bloedsomloopmassage, lymfatische massage, voetreflexologie en Indiase hoofd-en schoudermassage. Dit onderdeel is het enige element van de week dat niet inclusief is en van tevoren moet worden geboekt. Je kunt maximaal 2 therapieën boeken.

Foto's accommodatie